poster

Prikaza

Phantasm (1979)

horor, SF | SAD
Redatelj: Don Coscarelli

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Mike je mladić koji je upravo izgubio svoje roditelje, te se boji izgubiti i brata. Taj strah uzrokuje da krišom prati brata na sprovod njihovog zajedničkog prijatelja Tommyja, gdje na kraju primijeti jezivog grobara znanog samo kao ''Tall Man'' koji ima nevjerojatnu snagu pomoću koje može dignuti lijes kojeg jedva dignu četvorica odraslih ljudi.
Mike odluči istražiti stvar te otkriva strašnu istinu o Tall Manu, koji je izvanzemaljac i krade leševe koje potom oživljava i koristi kao robove za prodaju u drugim dimenzijama i galaksijama. Sada je sve na Mikeu, njegovom starijem bratu Jodyju i njihovom prijatelju Reggieju da stvar zaustave čim prije... no Tall Man se ne želi predati bez bespoštedne borbe u kojoj koristi svoje izvanzemaljsko znanje i tehnologiju protiv naših junaka.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pontypool (2008)

    image
    Psihološki triler u kojem smrtonosni virus zarazi gradić u Ontariju.
  • Čovjek-moljac (2010)

    image
    Deset godina nakon što je grupa srednjoškolskih prijatelja slučajno ubila mladića i to zataškala, bivše prijatelje netko počne ubijati. Mothman im je na tragu i...
  • Hidra (2009)

    image
    Znanstvenica i skupina zločinaca suočavaju se s devetoglavim čudovištem na napuštenom otoku gdje nema nade za bijeg.
  • Monstrumi iz dubina (1980)

    image
    Naučni ekperimenti krenuli su naopako, stvoreći strašne mutante: polu ljude polu ribe koji terorišu malo ribarsko selo ubijajući muškarace i silujući žene. Borba...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.