SADRžAJ

Kontroverzni film o vlastelinu iz 19. stoljeća (Christopher Lee) kojeg njegovi seljani izagnaju nakon što je lokalnu djevojku izbičevao gotovo do smrti. Uskoro ga pronađu mrtvog, ali duh mu se vrati u obliku utvare koja počne opsjedati vlastiti dvorac. Nakon što se vrati dozna da je njegova zaručnica (Daliah Lavi) sada udana za njegova brata, ali također je i ljubavnica njegovog oca. Avetinjska pojava iz osvete počne bičevati zaručnicu, ali brzo otkrije da je ona sadomazohist i uživa u takvim okrutnostima. Bizarni seksualni sastanci nastavljaju se održavati, dok u isto vrijeme ostali stanari počinju umirati na zagonetne načine.

Fotografije

Bič i truplo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vampirice (2012)

    image
    Dvije vampirice u modernom New Yorku suočene su sa zastrašujućim Romantikam mogućnostima.
  • Topla tijela (2013)

    image
    Zanimljiv obrat klasične ljubavne priče, Topla tijela govori o snazi ljudske povezanosti. Nakon epidemije koja je pretvorila velik dio ljudi u zombije, R (vrlo...
  • Mračni kutovi (2006)

    image
    Priča o ženi koju muče noćne more, u kojima je proganja misteriozni napadač. Je li moguće da je sve to san, ili je noćna mora zapravo stvarna?
  • Ljubav u cvatu (2022)

    image
    Kad talentiranoj botaničarki Violet zatreba pomoć u izradi cvjetnih aranžmana za važno vjenčanje, ona se obrati Jacku, zgodnom fotografu prirode, koji je preuzeo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.