SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

To pravo čudo prirode, koje mnogi nazivaju prirodnim antibiotikom, čovjeku daje snagu, potenciju i zdravlje. Češnjak se veže za mnoge legende i pučka vjerovanja. Njegovu vrijednost i važnost za zdravlje znanstvenici sa zanimanjem promatraju i bilježe. Mnogi mu pripisuju snažna djelovanja koja su poput lijeka, jer se pouzdano zna da češnjak djeluje na brojne parazite, viruse i bakterije u ljudskom organizmu. A posljednja istraživanja usmjerena su na češnjakovo antitumorsko djelovanje. O tim važnim spoznajama govori serija Hrana kao lijek.
Prema ideji Jasne Burić
Asistentica redatelja: Elza Kraljević

Scenarist:
Producent: Mile Brkljačić

Fotografije

Hrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: ČešnjakHrana kao lijek: Češnjak

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.