O najnovijim spoznajama suvremene znanosti, koje u središtu pozornosti imaju upravo hranu i zdrave prehrambene navike, govori ova serija. Koja je to hrana koja u organizmu djeluje poput lijeka? Zašto ju naš organizam treba, te kakvu vrijednost takva hrana ima za naše zdravlje?
O posebnoj hrani u seriji govore vrsni domaći i strani znanstvenici koji se bave kliničkom prehranom, nutricionisti, biolozi, povjesničari te brojni drugi stručnjaci i znalci koji proučavaju važnost zdrave prehrane za zdravlje čovjeka. Seriju karakterizira uzbudljiva i poticajna TV priča, brojni kompetentni sugovornici, te ono najvažnije: uvjerljiva i obrazovna poruka za sve uzraste, koja će sasvim sigurno utjecati na životne navike i stavove mnogih o zdravoj i korisnoj prehrani za čovjeka.
Čeka nas deset epizoda: MASLINA, MED, ČEŠNJAK, GROŽĐE, GLJIVE, RIBE, MRKVA, JABUKA, BOBIČASTO VOĆE, ZDRAVA PREHRANA i KRETANJE.

Bilo je na kanalima:

HRTInt.  HTV3  Slavonska TV  OBN  HTV4  HTV1  KLASIK  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.