SADRžAJ

Priča o ženi koja se bori za svog sina. Prije više godina ona (Emilia Vašaryova) napustila ga je zbog karijere. Sada izlazi s odvikavanja odlučna ispraviti nešto za što joj je godinama nedostajalo hrabrosti.
Eva Nova (Emilia Vašaryova) nekoć je bila poznata i cijenjena glumica, ali na vrhuncu karijere krenula je nizbrdo opijajući se do besvijesti bez imalo obzira prema onima koji su je voljeli i ovisili o njoj. Danas, u dobi od 62 godine, Eva želi novi život. Na početku filma Eva se pozdravlja sa svojom grupom za odvikavanje treći – i nada se posljednji – put. Nakon što je prošla kroz razdoblje izoliranosti, Eva je čvrsto odlučila ostati trijezna i pomiriti se s onima čije je povjerenje izgubila tijekom najgorih godina svoje ovisnosti. Više od ičega, ona želi ponovno zadobiti ljubav najdraže osobe: svog sina Dod’oa (Milan Ondrik). Poslije godina međusobne ogorčenosti i bijesa ona žudi za njegovim prihvaćanjem. Premda se sada gotovo i ne poznaju, čvrsto je naumila iskupiti se.

Fotografije

Eva NovaEva NovaEva NovaEva NovaEva NovaEva NovaEva NovaEva NovaEva NovaEva Nova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nacionalno drvo (2009)

    image
    Kad je Rockova smreka izabrana kao stablo koje će se posaditi ispred Bijele kuće, on i njegov nevoljni otac kreću na uzbudljivo putovanje preko Amerike.
  • Rekvijem za snove (2000)

    image
    Hipnotizirajući film o četvero ljudi koji slijede svoje vizije o sreći. Čak I kad se sve počne raspadati, oni ne popuštaju I tonu sve dublje u svoje snove.
  • Neminovni poraz Mistera i Petea (2013)

    image
    Jednog sparnog ljeta u New Yorku, majku trinaestogodišnjeg Mistera uhiti policija, ostavivši njega i devetogodišnjeg Petea da se snalaze kako znaju, izbjegavajući...
  • Iluzija (1967)

    image
    Dvojica braće dinarskog podrijetla, stariji Branko, dobro situirani direktor i partijski funkcioner i mlađi Ivo, student, teško nalaze zajednički jezik, a kada se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.