SADRŽAJ

Da bi dokazao svoju veličinu svojoj djevojci, meksički general Max (Peter Ustinov) odluči izvesti neki veliki čin herojstva. On odvede svoje ljude preko granice u Teksas i ponovno preotme Alamo. To uvelike uzruja Teksašane.
Kada mu njegova prijateljica spočitne da ga njegovi vojnici ne bi slijedili ni u kupleraj, Max (Peter Ustinov), general u meksičkoj vojsci odluči izvesti neki veliki čin herojstva. On odvede svoje ljude preko granice u Teksas i ponovno preotme Alamo. To uvelike uzruja Teksašane. Teksaška Nacionalna garda poslana je da preuzme misiju. To bi inače bilo lako jer su Maxovi ljudi ostavili sve svoje streljivo u Meksiku, ali State Department insistira na tome da nitko ne bude ubijen te Nacionalna garda kreće u bitku s nenabijenim oružjem.

Fotografije

Živio Max!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Najgora noć u životu (2014)

  ponedjeljak
  image
  Snalažljiva novinarka doživi avanturu za jednu noć s naočitim neznancem te zaglavi idućeg jutra u centru Los Angelesa bez telefona, auta, osobne i novca – samo...
 • Samo za luđake (2009)

  ponedjeljak
  image
  Šest osoba na rubu živčanog sloma odluči se prijaviti u ludnicu, no otkrivaju da ondje imaju mjesta samo za jednoga.
 • Pljačkaš dječjeg lica (2006)

  ponedjeljak
  image
  Patuljasti lopov Calvin maskira se u bebu kako bi pronašao ukradeni dijamant skriven u domu para bez djece. Ali tvrdi i cinični Calvin život u dječjoj koži smatra...
 • Najbolji božićni duh (2019)

  ponedjeljak
  image
  Kao gradonačelnici gradova u New Hampshireu, dugogodišnji suparnici Liam i Sarah odlučni su pobijediti u tradicionalnom "Natjecanju božićnog duha".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.