SADRŽAJ

Napoleon Dynamite (Jon Heder) dolazi iz Prestona, država Idaho. On je neka nova vrsta junaka s uskim crvenim čizmama i s vještinama koje se ne daju nadmašiti. Napoleon živi sa svojom bakom i tridesetogodišnjim nezaposlenim bratom Kipom (Aaron Ruell), koji provodi dane brbljajući na Internetu u potrazi za pravom ljubavi. Kad Baka krene na put, Napoleonov i Kipov nametljiv ujak (Jon Gries) dolazi u grad i uništava im živote.
Napoleon se koristi vlastitim idejama i sredstvima ne bi li impresionirao komade u školi i pomogao svom novom najboljem prijatelju Pedru (Efren Ramirez) da na izboru za predsjednika Studentsog zbora pobijedi uobraženog Summera Wheatleya (Haylie Duff). Cijelo vrijeme brine se za Bakinog kućnog ljubimca lamu Tinu i nastoji izbjeći druženje s ujakom Ricom kao i biljne pojačivače grudi koje prodaje od vrata do vrata. Napoleon i Pedro upotrebljavaju svo svoje znaje i vještine o kravama i crtanju. Taj ih iznenađujući talent na kraju dovodi do trijumfa.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Najgora noć u životu (2014)

  ponedjeljak
  image
  Snalažljiva novinarka doživi avanturu za jednu noć s naočitim neznancem te zaglavi idućeg jutra u centru Los Angelesa bez telefona, auta, osobne i novca – samo...
 • Samo za luđake (2009)

  ponedjeljak
  image
  Šest osoba na rubu živčanog sloma odluči se prijaviti u ludnicu, no otkrivaju da ondje imaju mjesta samo za jednoga.
 • Pljačkaš dječjeg lica (2006)

  ponedjeljak
  image
  Patuljasti lopov Calvin maskira se u bebu kako bi pronašao ukradeni dijamant skriven u domu para bez djece. Ali tvrdi i cinični Calvin život u dječjoj koži smatra...
 • Najbolji božićni duh (2019)

  ponedjeljak
  image
  Kao gradonačelnici gradova u New Hampshireu, dugogodišnji suparnici Liam i Sarah odlučni su pobijediti u tradicionalnom "Natjecanju božićnog duha".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.