SADRžAJ

Kirk Redgrave je bedasti sanjar koji živi s majkom, sve dok ga njeno neodobravanje njegovog tajnog piratskog života ne prisili na iseljenje. Prihvatio je simpatičnog gubitnika Flinta kao prvog cimera, te zajedno krenu na plovidbu jezerom Great Salt, zastajući uz obalu kako bi pokrali lakovjerne turiste i prouzročili nevolje svim 'ljudima s kopna' koji im se nađu na putu. Kada naiđu na uistinu ukletu mapu s blagom, ove pirate uskoro počne proganjati grupa ekscentričnih tipova, u potrazi za nezamislivim bogatstvom. Zabavniji od ispijene boce ruma, PIRATI JEZERA GREAT SALT je neobična priča o dva neshvaćena mladića, koji otkrivaju pravo prijateljstvo dok proživljavaju njihove najluđe fantazije.

Fotografije

Pirati s Velikog slanog jezeraPirati s Velikog slanog jezeraPirati s Velikog slanog jezeraPirati s Velikog slanog jezeraPirati s Velikog slanog jezeraPirati s Velikog slanog jezeraPirati s Velikog slanog jezeraPirati s Velikog slanog jezera

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.