PRIČA O DEIDRE HALL

NEVER SAY NEVER: THE DEIDRE HALL STORY (2000)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Corinne Bishop

Ocjena: 8.6/10

SADRžAJ

Nikada ne recite nikad, poručuje nam Deidre Hall u dirljivoj priči o pokušajima da dobije dijete, koje je željela najviše na svijetu.

Američka televizijska zvijezda Deidre Hall, koja se proslavila ulogom u seriji "Days Of Our Lives", shvatila je kako se unatoč svemu što su joj donijeli novac i slava ne osjeća sretnom, zato što joj nedostaje obitelj. Nakon beskonačnih pokušaja, Deidre je saznala kako ne može zatrudnjeti pa se iz očaja okrenula metodama umjetne oplodnje. Novi uzaludni pokušaji doveli su i do kolapsa njezina prvog braka, kao i do slabljenja karijere, ali Deidre se nije predavala, želeći dijete više od svega. Uz podršku novog muža, Stevea Sohmera (Daniel Hugh Kelly), odlučila se na kontroverznu metodu zamjenske majke.Dirljiva priča o očajničkim pokušajima zvijezde sapunica da zatrudni, biografska drama "Priča o Deidre Hall" redatelja Johna Pattersona, snimljena po scenariju Nancey Silvers, ni desetljeće nakon svoje premijere nije izgubila mnogo od svoje aktualnosti. Na našem tržištu Deidre Hall možda i nije velika zvijezda, ali metoda zamjenske majke, iako danas sve češća, još uvijek je nešto na što se ne gleda isključivo s razumijevanjem, a s takvom se pričom svi možemo poistovjetiti. Pomalo je čudno gledati osobu kako glumi samu sebe, dok oko nje ostali glume svoje uloge, ali Deidre Hall se snašla prilično dobro, dok se u ostatku iskusne televizijske glumačke ekipe ističe Daniel Hugh Kelly.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Der unsichtbare Puma: Ein Besucher in Frankreichs Wäldern? (2019)

    image
    A researcher is on the trail of a puma which may have found refuge in the forest of Gévaudan, in France.
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Posljednja oaza (1983)

    image
    Trogodišnje snimanje rezultiralo je gomilom materijala koji između ostalog prikazuje povratak jata ptica s dalekog juga, rađanja i smrt, borbe životinja te mnoge...
  • 250 stepenika (2017)

    image
    Dokumentarni film o čuvenoj generaciji jugoslovenskih košarkaša, koja je osvojila svetsku titulu za mlade 1987. u Bormiju. Rađa, Đorđević, Savić i ostali ponovo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.