SADRžAJ

Little Bud, njen brat Little Dragon i Miao-Miao, neka su od sretne djece koja žive u Sunčanim selima čija je osnivačica gospođa Zhang Shuquin. U stvarnosti oni imaju tešku prošlost i sadašnjost s kojom se bore - potomci su ljudi osuđenih na smrt. Ovaj dokumentarac prikazuje živote i dnevnu rutinu te djece i njihove dobročiniteljice tijekom dvije godine. Kineska poslovica ‘Tigrovi ne rađaju mačiće’ objašnjava kako se ova ranjiva djeca često ne usvajaju - odbačena su i prezrena od ostatka društva. Gospođa Zhang Shuguin postavila je ‘na noge’ deset sirotišta za njihov odgoj, koja djeci pružaju svjetliju budućnost.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • San (2014)

    image
    El somni (San) je izuzetan film u režiji Franca Aleua, koji prikazuje kreativni proces više od 40 međunarodnih umjetnika koji su sudjelovali na večeri koja je...
  • Radost podataka (2016)

    image
    Matematičarka dr. Hannah Fry na zabavan način istražuje podatke i način na koji im dajemo smisao. Od poljoprivrede na temelju podataka do tekstova na Wikipediji,...
  • Plaža tigrastih morskih pasa (2016)

    image
    Dr. Neil Hammerschlag odgovara na ključna pitanja o tigrastom morskom psu: gdje se ti morski psi pare, gdje ženke borave za vrijeme gestacije i gdje se kote.
  • Sin Konga (2015)

    image
    Ovaj dokumentarac prati nevjerojatno putovanje zvijezde Oklahoma City Thundera, Sergea Ibake, iz njegovog rodnog Konga i povratak kući kao vrhunski NBA igrač.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.