Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 7/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Filmski producent Buddy Ackerman (Kevin Spacey) je u kratkom roku dospio do samoga vrha zahvaljujući prije svega sposobnosti da učini sve kako bi dobio ono što želi bez obzira na posljedice. Zapošljava mladog i ambicioznog Guya (Frank Whaley) kao asistetna što se mladiću isprva čini kao ostvarenje snova.
Već prvi radni dan novopečenog asistenta postaje pravi pakao. Ackerman ga ponižava i maltretira na svakom koraku što ovog dovodi na rub ludila. Naposljetku mu pukne film te odlazi u Buddyjev dom, veže ga i muči.
U 'razmjenjivanju nježnosti' zatiče ih Ackermanova ljubavnica, scenaristica koja uspjeh u karijeri duguje talentu u krevetu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kralj komedije (1982)

    image
    Rupert Pupkin strastveni je no neuspješni komičar koji više od svega žudi za tim da se proslavi. Da bi to ostvario, uhodi i otme svojeg idola kako bi ga zapazili.
  • Miris trave (2009)

    image
    Životi identičnih blizanaca, jedan je profesor filozofije na sveučilištu, a drugi je mali i briljantan uzgajivač marihuane, isprepletu se kad se profesor vrati u...
  • Daleko od očiju (1998)

    image
    Kada profesionalni kriminalac Jack Foley (oskarovac George Clooney) pobjegne iz zatvora sa svojim partnerom (Ving Rhames), ubrzo im se za petama nađu savezni...
  • Bože blagoslovi Ameriku (2011)

    image
    Bez ljubavi i posla, vjerojatno i smrtno bolesnom, Franku je dozlogrdio konstantan pad Amerike. Nemajući što izgubiti, Frank uzima pištolj i počne uklanjati...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.