Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Elizabeth Taylor je Zee Blakeley, supruga vječnog ženskara Roberta u ovoj priči o svingerskim Londončanima. Kad se Robertu svidi prekrasna mlada Stella, a to zaprijeti razoriti njezin brak, Zee uzme stvari u svoje ruke…
Unatoč tomu što je zarobljena u sve neugodnijem braku, Zee (Elizabeth Taylor) i njezin bogati suprug, arhitekt Robert Blakeley (Michael Caine) još dijele istu kuću, iako ne i istu sobu. Stoga kad im Gladys (Margaret Leighton), ekscentrična domaćica zabava za visoko društvo, predstavi Stellu (Susannah York), mladu, otmjenu dizajnericu odjeće i vlasnicu butika, Robert postane njezin ljubavnik. Odlučna u namjeri da ne izgubi muža i u naletu sulude i okrutne ljubomore, Zee se suoči sa Stellom te je pokuša uvjeriti da je njezin brak pun strasti i sreće. Kad u tome ne uspije, pokuša se ubiti. A kao zadnje rješenje lukava Zee dolazi Stelli u posljednji posjet koji bi joj trebao osigurati da je Robert više nikada ne pokuša ostaviti.

Fotografije

X, Y i ZeeX, Y i ZeeX, Y i ZeeX, Y i ZeeX, Y i ZeeX, Y i Zee

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.