poster

Puske Apaca

Apache Rifles (1964)

vestern | SAD
Redatelj: William Witney

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 9/10

SADRžAJ

Džef Stenton, kapetan konjičke čete vojske Unije, ima zadatak da natera Apače da se vrate u svoj rezervat iz kog su pobegli jer su kopači zlata počeli da upadaju u njihov rezervat u potrazi za zlatom i često napadali, mučili i ubijali Indijance. Stenton vidi nepravdu koja je nanesena Indijancima i pokušava da im pomogne. Takođe se zaljubljuje u poluindijanku. Stentona, za vreme posete kampu, izdao je pukovnik koji je preuzeo komandu nad četom. Stenton biva teško ranjen, ali se oporavlja i ponovo preuzima komandu nad vojskom.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Nebraskan (1953)

    image
    A cavalry scout is ordered to track down his Native American friend, who has broken out of jail with a renegade soldier, but then been forced to assist his fellow...
  • Massacre Canyon (1954)

    image
    A group of soldiers undertake the treacherous mission of escorting a wagon train carrying rifles through dangerous Apache territory.
  • Apache Ambush (1955)

    image
    A former Confederate soldier and a Union officer lead a herd of cattle from Texas to Kansas, fighting Apaches and bandits along the way.
  • Mladi osvetnik (1973)

    image
    Petnaestogodišnji dečak Džori ostaje bez oca. Ogorčen i tužan pridružuje se jahačima konja. Kroz to putovanje i želju za osvetom naučiće kako da se stara o sebi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.