poster

Raj: Nada

Paradies: Hoffnung (2013)

drama | Francuska, Njemačka, Austrija
Redatelj: Ulrich Seidl


Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Treći film iz Rajske trilogije Ulricha Seidla govori o Melanie, 13-godišnjakinji s viškom kilograma i njezinoj prvoj ljubavi. Dok njezina majka, Teresa, putuje u Keniju (RAJ: LJUBAV), a njezina teta (RAJ: VJERA) misionari za Isusa Krista, tinejdžerica provodi ljetni odmor s drugim adolescentima u strogo vođenom kampu na austrijskom selu. Između sportskih aktivnosti i savjetovanja o prehrani, tučnjave jastucima i prvih cigareta, zaljubljuje se u ravnatelja kampa, liječnika 40 godina starijeg od nje. Ona ga voli bezuvjetnošću prve ljubavi i pokušava ga potpuno nevino zavesti. Liječnik se bori protiv grizodušja ove ljubavi, svjestan njezine nemogućnosti. Melanie je svoj raj drugačije zamišljala.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Anatomija češkog poslijepodneva (2020)

    image
    Temperature rastu, a gomile ljudi svakodnevno se guraju oko obala jezera, kao da su žedne životinje. Ljetne hitove koji se ore iz zvučnika utišava obavijest o...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.