SADRžAJ

Nicholas Howarth je pisac, ali nije previše uspješan. Zarađuje predajući o književnosti, među ostalim i u ženskom zatvoru. Među polaznicama njegovog tečaja je i mlada Teresa Smith, lijepa i neobično zanimljiva djevojka, koja mu ispriča da je i ona pisac te da piše o djevojci koja je ubila profesora.
Nekoliko godina kasnije Nick objavljuje roman utemeljen na Teresinoj priči. Roman postaje hit, a on slavan. No, na jednu od promocija i potpisivanje knjiga stiže i Teresa, čije su riječi enigmatske za sve nazočne, pa i za Nickovu suprugu, samo Nick razabire njihovo prijeteće značenje.

Fotografije

Najbolja učenicaNajbolja učenica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Put osvete (2015)

    image
    Nakon smrti majke, Lilian (J. Stiles) vraća se u svoj rodni grad nakon dužeg vremena. Ubrzo privuče pažnju opasnog gangstera i bivšeg policajca Blackwaya (R....
  • Sretan put (2006)

    image
    Bračni par vodi djecu na kampiranje u Francusku. Ubrzo doznaju da ih drugi par, s ne baš dobrim namjerama, uhodi.
  • Secrets in the Snow (2020)

    image
    When Christina goes to meet her new boyfriend's family, she finds herself thrown into a family drama surrounding the death of a family member.
  • Skrivena istina (2016)

    image
    Kriminalistički film u kojem je za ubojstvo tinejdžerice osumnjičen njezin otac, no pravoga ubojicu otkriva njegova sestra, uvjerena da joj je brat nevin. Zoe...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.