Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 6.4/10
(16 glasova)

SADRžAJ

Dokumentarna drama o milijunašu Johnu du Pontu i njegovu odnosu s braćom Daveom i Markom Schultzom, osvajačima olimpijskog zlata u hrvanju koji treniraju na njegovu imanju. Isprva Mark obožava Du Ponta, no onda spozna dubine njegova ludila.
Osvajač olimpijske zlatne medalje u hrvanju Mark Schultz muči se u anonimnosti i siromaštvu u Wisconsinu kada dobije poziv imućnog nasljednika Johna du Ponta da se doseli na njegovo raskošno imanje kako bi oformio ekipu te trenirao za Olimpijske igre u Seulu 1988. Schultz zgrabi priliku, željan izaći iz sjene svog cijenjenog starijeg brata Davea, istaknutog hrvačkog trenera i također osvajača zlatne medalje. Svojim golemim novčanim sredstvima te najsuvremenijim uvjetima za treniranje na farmi Foxcatcher Du Pont imenuje samog sebe glavnim trenerom tima, željan steći poštovanje sebi ravnih i pohvalu svoje stroge majke. Dinamika između Schultza i Du Ponta produbljuje se kako Mark prihvaća svog dobročinitelja kao očinsku figuru. No Du Pontova hirovita osobnost i psihološke igre počnu umnogome utjecati na Markovo klimavo samopouzdanje narušavajući njegove sposobnosti na strunjači. Kada Du Pont počne favorizirati njegova brata Davea – koji posjeduje autoritet i samopouzdanje koji i njemu i Marku nedostaju – trojac neumoljivo krene u smjeru tragedije koju nitko nije mogao predvidjeti.

Fotografije

Foxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijetFoxcatcher: Priča koja je šokirala svijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.