poster

Došljaci van!

Čefurji raus (2013)

komedija, drama, obiteljski | Slovenija, Bosna i Hercegovina
Redatelj: Goran Vojnović

Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(20 glasova)

SADRžAJ

Film slijedi živote četvorice tinejdžera, djece imigrantskih obitelji iz bivše Jugoslavije, koji žive u zloglasnom predgrađu Ljubljane, Fužinama. Viseći pred svojom zgradom, oni dijele svoje frustracije.
DOŠLJACI VAN! Film slijedi živote četvorice tinejdžera Marka, Adija, Ace i Dejana. Djeca imigrantskih obitelji iz bivše Jugoslavije, oni žive u zgradi u zloglasnom predgrađu Ljubljane, Fužinama. Viseći pred svojom zgradom, oni međusobno dijele svoje frustracije. Marko je prestao igrati košarku. Adi je uznemiren zbog bratove ovisnosti. Aco misli da mu svi u životu žele otežati. Dejan je tjeskoban zbog majčine želje da se odsele jer ne želi napustiti prijatelje i sve što zna u Fužinama. Jedne ih večeri zaustavi policija i životi im se dramatično promijene. Uz izvrsne izvedbe mlade glumačke postave, DOŠLJACI VAN! dirljivi je portret kompleksnosti identiteta i prilagođavanja novim okolnostima.

Fotografije

Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!Došljaci van!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zbogom Berlin (2016)

    image
    Trinaestogodišnji Maik osjeća se nevidljivo: emotivno distancirani otac i majka alkoholičarka opsjednuti su vlastitim problemima i ne posvećuju mu pažnju. Ništa...
  • Junaci (2010)

    image
    Jedan čovjek se vozi krajolikom, žureći na važan poslovni sastanak. Okupiran je mislima o podnošenju prikaza važnom klijentu - prikaza koji bi mogao značiti...
  • Borba božićnih žaruljica (2010)

    image
    Nakon što su godinama imali najbolje okićenu kuću za Božić, obitelj Wallace ima konkurenciju u novom susjedu, starom srednjoškolskom suparniku.
  • Gradonačelnica slastičarka (2011)

    image
    Mary je neobrazovana pekarica iz malog grada, majka troje djece i divna kućanica. Njen rutinski život je razbijen u trenutku u kojem njezina kći šalje njezinu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.