Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Filmska adaptacija istoimene kolekcije kratkih priča Irvinea Welsha, koji je napisao i scenarij te se pojavljuje u jednoj od manjih uloga u filmu.
Kombinirajući opaki smisao za humor s oporom dramom, ova adaptacija kratkih pripovijetki Irvinea Welsha dopire do srca i uma kemijske generacije bacajući tamnu sjenu na skrivene kutke ljudske duše.
Film se sastoji od tri zasebne, uvrnute priče nisu povezane radnjom, ali jesu atmosferom i pojavljivanjem određenih likova:
1. The Granton Star Cause - mladić isti dan ostane bez nogometnog tima u kojem je igrao, ostavi ga djevojka i napuste roditelji, uhićen je, policija ga prebije i postane muha u koju ga pretvori Bog kojeg je upoznao u pubu.
2. The Soft Touch - pričao o čovjeku koji je toliki slabić da ne može napraviti apsolutno ništa kada se njegova žena useli s nekim razbijačem.
3. The Acid House - Coco Bryce je na LSD-u te ga pogodi munja i uzrokuje zamjenu tijela između njega i novorođene bebe.

Fotografije

Acid HouseAcid HouseAcid HouseAcid HouseAcid House

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.