Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(30 glasova)

SADRžAJ

Pustolovni film prema poznatom romanu "Grof Monte Cristo" francuskog književnika Alexandrea Dumasa. Mladog časnika Edmonda Dantesa (R. Chamberlain) ljubomorni "prijatelj" poslao je u zloglasni zatvor na otoku kao izdajnika. Sam i očajan nekako je stupio u kontakt s uznikom opatom Fariom (T. Howard) koji mu otkrije gdje se skriva golemo blago. Kad je opat umro, Edmond uspije pobjeći praveći se da je mrtvo Farijino tijelo, naći blago i posvetiti se osveti svima onima koji su mu naudili...
Ovaj TV film nominiran je za dva Emmyja, za glavnu mušku ulogu R. Chamberlain i sporednu mušku ulogu T. Howard. Pustolovni roman Alexandra Dumasa oca intrigirao je još filmske pionire, početkom 20. stoljeća. Od davne 1910. kad je snimljen kratki film o sudbini Edmonda Dantesa, ovaj klasik ne prestaje privlačiti pozornost filmske i televizijske industrije u mnogobrojnim interpretacijama.

Fotografije

Grof Monte CristoGrof Monte CristoGrof Monte CristoGrof Monte CristoGrof Monte CristoGrof Monte CristoGrof Monte Cristo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.