Ocjena korisnika: 3.7/10
(3 glasa)

SADRžAJ

"Svi radimo i dobro živimo od svoga rada."
Kada čujete ovu izjavu, koju je izrekao jedan od vlasnika agroturističkog gospodarstva u Konavlima, doista je teško povjerovati da je danas, u vrijeme već poslovične svakodnevne žalopojke, tako nešto moguće u Hrvatskoj.
Kako je to moguće i kakve sve mogućnosti otvara bavljenje agroturizmom, otkriva dokumentarac scenarista i redatelja Zdravka Fučeka, sniman u tri hrvatske regije.
Bez obzira na sve različitosti regija, svima koji se bave agroturizmom zajedničko je da su se okrenuli sebi i vlastitim resursima koji su postali dio turističke ponude Hrvatske.
Dokumentarac promovira vrijednosti agroturističke ponude kao što su očuvanje tradicijskih vrijednosti, kulture i običaja, oživljavanja malih mjesta, samozapošljavanje svih članova obitelji te samim tim podizanje kvalitete života u tim sredinama.

Scenarist:

Fotografije

Agroturizam - Konavle, Istra, BaranjaAgroturizam - Konavle, Istra, BaranjaAgroturizam - Konavle, Istra, BaranjaAgroturizam - Konavle, Istra, Baranja

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.