SADRžAJ

Priča o trojici starih prijatelja koji se međusobno sukobe kada se otvori oporuka njihova preminulog prijatelja, a u njoj otkriju njegovu posljednju igru, onu u kojoj pobjednik postaje nasljednik njegova imetka.
Priča o trojici starih prijatelja koji se sukobe nakon što u oporuci pokojnog prijatelja saznaju za njegovu posljednju igru. Nacho, Santi, Diego i Victor, svi u kasnim 30-ima, prijatelji su od djetinjstva. Kada su bili mlađi, svoje su prijateljstvo testirali kroz neobične oklade koje su za posljedicu imale raspad njihove družine. Nacho je isključen iz društva poslije prilično ružnog događaja. Nacho umre, ali još će jedanput staviti svoje prijatelje pred kušnju. Tko god se više puta pojavi na TV-u, naslijedit će njegov imetak, lijepu svotu od 17 milijuna eura.

Fotografije

Prijatelji...

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Točan odgovor (2011)

    image
    Komedija smještena u svijet natjecateljskih kvizova u čijem je središtu skupina frustriranih akademika koji se prijavljuju na gradski turnir.
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Ta luda vjenčanja (2014)

    image
    Francuska komedija o bogatom katoličkom paru koje šokira kad se njihove tri kćeri udaju izvan svoje religije i etniciteta. Stoga kad njihova četvrta kći kaže da...
  • Kontra (2020)

    image
    Jedna problematična primjedba koja je prelila čašu: profesor Richard Pohl je u opasnosti da bude izbačen s posla nakon što je uvrijedio studenticu prava Naimu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.