SADRŽAJ

Bolna, no nadahnjujuća, priča o borbi protiv ugnjetavanja, IZOPAČENI, govori o malo priznatom progonu i ubijanju njemačkih homoseksualaca u nacističkim logorima za vrijeme Drugoga svjetskog rata.
IZOPAČENI je emocionalna priča o ljubavi u kojoj se trojica homoseksualaca bore za život u vrijeme nacističkih progona. Priča počinje za vrijeme Noći dugih noževa. Usred dekadencije predratne fašističke Njemačke, Max i Rudi uživaju u večernjim predstavama u Gretinu klubu. Dok gledaju nastup Grete/Georgea, dvojica muškaraca padnu u ruke Hitlerovih ljudi. Zajednički bijeg prisili ih da iduće dvije godine provedu u stalnom strahu, moleći za pomoć prijatelje koji im nevoljko pomažu te rođake poput ujaka Freddieja. U konačnici ih uhvate i pošalju u koncentracijski logor. Unutar granica logora Max upozna Horsta i zaljubi se u njega. Njihova tajna ljubavna veza, koja je započela pod najekstremnijim režimom, inspirativna je koliko i emotivna. IZOPAČENI pokazuje kako nesebična ljubav jedne osobe prema drugoj može nadvladati okrutnost čak i u najekstremnijim prilikama.

Fotografije

IzopačeniIzopačeniIzopačeniIzopačeniIzopačeniIzopačeniIzopačeniIzopačeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Azra (1988)

  utorak
  image
  Film je proizveden 1988. godine u proizvodnji Foruma iz Sarajeva. Priča se odvija neposredno poslije II svjetskog rata na fonu brzih istorijskih promjena i...
 • Doći će taj dan (2016)

  utorak
  image
  Godina je 1967. U radničkom kvartu Kopenhagena dva neodvojiva brata Elmer i Erik oduzeta su bolesnoj majci i stavljeni u dom za dječake, dom zaboravljen od svih....
 • Alžir (1938)

  utorak
  image
  Prelepa Gebi upoynaje romantičnog kradljivca nakita u misterioznom Kazbahu.
 • Čaroban Božić (2018)

  utorak
  image
  Skriveno iznenađenje u majčinom starom stolu odvodi Emmu i njezinu obitelj na čarobno božićno putovanje.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.