poster

One Direction: Ово смо ми

One Direction: This is us (2013)

dokumentarni, glazbeni | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Morgan Spurlock

Ocjena: 4.2/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(26 glasova)

SADRžAJ

Redatelj Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold) predstavlja film ONE DIRECTION: THIS IS US, istovremeno dokumentarni prikaz i koncertni spektakl u kojem ćete saznati sve o podrijetlu petorice članova ovog super-popularnog glazbenog benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na britanskom X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade. Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction.

Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turnere i putem pronalaze zanimljive priče. Jedan od glavnih koncerata koji će biti prikazan u filmu je njihov ovogodišnji nastup u londonskoj O2 Areni.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Laurent Garnier neslužbeno (2021)

    image
    Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas. Film je sniman tri godine i prati...
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Povratak lava (2016)

    image
    S vrha brda Banda promatra močvaru. Daleko je od rodne južne Afrike. Lavovi dolaze u Nacionalni park Akagera. Čeka ih težak zadatak - prilagoditi se središnjoj...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.