SADRžAJ

Psihološki triler/melodrama. U New Yorku 1903. godine ugledni psihijatar Huntington "Hunt" Bailey (G. Brent), vraćajući se vlakom u grad, susretne zagonetnu Clarissu "Cissie" Bedreaux (O. Blakeney), krhku i plašljivu stariju usidjelicu iza koje je petogodišnje liječenje u sanatoriju Midwestern. Tijekom vožnje Hunt od Cissie dozna da ona upravo piše biografiju svog bogatog i ambicioznog mlađeg brata Nicka (P. Lukas), koji sa svojom vrlo privlačnom i znatno mlađom suprugom Allidom (H. Lamarr) živi na imanju u četvrti Murray Hill. Prema Cissienim riječima Nick je ljubomoran, posesivan i agresivan čovjek koji strogo nadzire Allidu, koja se s njim zbližila tijekom putovanja u Pariz. Nekoliko dana nakon tog razgovora Hunt iznenađen dozna da je Cissie neočekivano preminula prilikom ispijanja čaja s bratom, što ga izuzetno zaintrigira za zbivanja u obitelji Bedreaux. A kad mu koji dan kasnije dobar prijatelj, kipar Clag (A. Dekker), predloži zajednički posjet obitelji Bedreaux, Hunt spremno pristane. Upoznavši pomalo krutog i odveć uljudnog Nicka, Hunt na njegovu molbu pristane senzibilnoj Allidi pomoći u smirivanju njihova petogodišnjeg sina Aleca (G. N. Neise) kojeg muče noćne more. Sve će se dodatno zakomplicirati kad se Hunt zaljubi u Allidu, te kad odluči istražiti Cissiene sumnje da je Nick ubio svoju prethodnu suprugu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Potjera (1946)

  image
  Čak Skot dobija posao šofera koji radi za Edija Romana. Ali Čakova veza sa Edijevom plašljivom ženom postaće prava noćna mora.
 • Sjena sumnje (1943)

  image
  Tajanstveni sredovječni muškarac Charles Oakley (J. Cotten), kojeg prate dvojica tipova, odluči se skloniti na sigurno, te iz Philadelphije otputuje u...
 • Kuća (2021)

  image
  Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
 • Prtljažnik (2009)

  image
  Megan Johnson, lijepu, mladu samohranu majku, koja ima dosta problema, oteo je i zatvorio serijski ubojica u prtljažniku svog auta. Ono što otkrije o sebi i svom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.