Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 9/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Njegovo ime nitko ne zna, poznat je pod nadimkom Princ nafte. On je lukavi prevarant koji prodaje nepostojeća naftna polja da bi s tim sredstvima kupovao stvarna nalazišta nafte ili gdje je vrlo vjerojatno moguće da je ima. Ne odgovara mu da bijelci prolaze njegovom zemljom. Old Surehand osigura karavani vodiča kako bi ih sigurno odveo do njihovog cilja, ali naftni Princ se pobrine da se karavani podmetne lažni vodič što se ubrzo otkrije. Rješavanje problema preuzimaju Old Surehand i njegov veliki prijatelj Winnetou i štite prolazak karavane, no događa se novi zaplet. Ubijen je sin poglavice Mokaschija te krivnja pada na bijelce iz karavane...
Još jedan Winnetouov prijatelj, Old Surehand, pomaže mu u borbi protiv lukavog prevaranta, Princa nafte. Ulogu Old Surehanda tumači engleski glumac Stewart Granger, proslavljen brojnim ulogama koje je snimao 50-ih godina za jedan od najjačih hollywoodskih studija Metro Goldwyn Mayer. U filmu ćemo imati prilike vidjeti i mladog Terencea Hilla koji je potpisan pod svojim pravim imenom Mario Girotti. I ovaj je film snimljen prema romanu Karla Maya.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.