SADRžAJ

Vestern. Bivši šerif Preston Biggs (K. Sorbo) postao je običan pijanac zbog tragične smrti svoje žene. Nakon jedne od pijanih tučnjava u salunu Biggs je zatvoren. Kako gostioničar traži dug od 200 dolara, koje Biggs nema, šerif mu nudi da kočijom odveze tri poremećene žene do željezničke postaje koja je udaljena nekoliko dana jahanja. Jednu od tih žena, Lettie (J. Armenante), upoznaje već u zatvoru. Lettie djeluje kao da je opasna, ali nije, samo neprekidno radi neobične kretnje rukama. Druga, Blue (F. Day), mučena grižnjom savjesti jer ju je obljubio mužev brat, postala je psihotična propovjednica, a treća, Abigail (D. Swain), proglašena je ludom samo zato što je bila žrtva ponižavanja obitelji i muža. Sve tri žene boluju od, kako se mislilo, prerijske groznice.
Biggsu se putem pridruži četvrta žena, Olivia (J. A. Allman), kockarska i bračna partnerica Monteu Jamesu, koja je od njega pobjegla želeći početi normalan život...

Fotografije

Prerijska groznica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.