SADRžAJ

Za vrijeme meksičke revolucije, godine 1916., u Meksiko doputuje trgovac oružjem Kennedy sa ženom Lisom, gdje namjerava prodati oružje vladinim trupama. Wilson je pustolov i ratuje za one koji mu plate. Svoje usluge ponudi revolucionarima koje vodi vrlo sposobni pukovnik Escobar. Wilson želi da revolucionari otmu oružje Kennedyju, pa dojavi Escobaru u kojem će vlaku putovati Kennedy. Escobar zarobi vlak i Kennedyja, a Wilson krene sa skupinom ljudi, kojima put pokazuje Lisa, do mjesta gdje se nalazi oružje. Wilson ne misli Kennedyju oteti samo oružje nego i Lisu. Wilson će se naći u procjepu između vladinih snaga i revolucionara, ali i između Lise i njezinog opasnog muža.
Ovaj odličan vestern, snimljen još u vrijeme "vladavine" holivudskih studija, ima sve kvalitete koje se od takvog filma očekuju: visoko profesionalan scenarij, besprijekornu režiju, te odlične uloge Roberta Mitchuma, Gilberta Rolanda i Zacharyja Scotta.

Fotografije

Bandido

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.