SADRžAJ

Ogi je mogao postojati, ali sudbina mu nije bila naklonjena. Nerođeni dječak priča svoju priču kroz jedan dan svojih nesuđenih roditelja. Tog 16. rujna doktor je pokušao izvršiti samoubojstvo, policajaci su odabrali pogrešan put, a bjegunac je vjerovao kako nikad neće biti ulovljen. Baš tog dana životi doktora, policajca i osumnjičenog su se morali ispreplesti.
U produkcijskoj kući Dragana Bjelogrlića, „Kobra filmu, u vremenu u kojem su socijalne i društvene teme, realistični i surovi elementi stvarnosti bili glavni izvor filmske inspiracije, nastao je netipičan srpski film „Mali svet, film bez mnoštva psovki, ratnih agonija i izbjeglica, lokalnih kriminalaca i ratnih profitera, surove pucnjave i tučnjave, pa čak i obaveznog glazbenog folklora. Miloš Radović snimio je simpatičan i duhovit film, kojem su osnova komičan zaplet i apsurdni likovi, više priča koje se stapaju u cjelinu, koncept koji često susrećemo u filmovima zapadne produkcije. Bez ikakvog pokušaja pametovanja, domišljati „Mali svet prepun je inteligentnog humora, hvaljeno djelo srpske kinematografije, u kojem su briljirale legende filma - Predrag Manojlović, Lazar Ristovski, Branko Đurić, te sjajna Irena Mičijević-Rodić kao slastičarka, inače vrlo talentirana glumica koja se već potvrdila u Britaniji.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Fak ju, školo! 2 (2015)

  image
  Zajedno sa školskim ekološkim klubom u kojem je šmokljan Etienne i ekipom nevaljalaca iz 10b razreda, Zeki putuje u selo ribara domorodaca u Tajlandu. Ondje se...
 • Pad u raj (2004)

  image
  Komedija o avanturama kralja srbijanskog crnog tržišta, njegove obitelji i američkog navigatora kojeg su srušili i zarobili za vrijeme NATO-ovog bombardiranja...
 • Pédale douce (1996)

  image
  Film govori o tome kako spasiti brak kada ste okruženi heteroseksualnim i homoseksualnim osobama...
 • Kada ćemo jesti? (2005)

  image
  Obiteljska Pasha postaje otkačena, nakon što patrijarh slučajno proguta dozu ekstazija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.