SADRžAJ

Lipanj 1982., Sicilija. Dok Talijani sanjaju o osvajanju Svjetskog prvenstva, dvoje adolescenata sanjaju o tome da žive svoju ljubavnu priču bez straha. Giannija, 17, maltretiraju zbog njegove homoseksualnosti, ali njegov život mijenja se kada slučajno upozna Nina, 16, zanosnog i nevinog dječaka. Duboko prijateljstvo koje razviju bez srama će se pretvoriti u ljubav kada počnu raditi zajedno za Ninova oca, ispaljujući vatromete. Kada njihove obitelji otkriju njihovu vezu, posljedice su nasilne koliko su vremena i običaji konzervativni. Dvoica tinejdžera razdvojeni su na silu, ali spremni su izazvati sve i svakoga, uvjereni da njihova ljubav može pobijediti smrt.

Fotografije

Vatromet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čudesno dijete (2021)

    image
    U Italiji, u sunčanoj četvrti Napulja gdje se svi poznaju, dva nerazdvojna prijatelja žive u staklenom zvonu kvartovskog života sve dok se njihovo prijateljstvo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.