poster

25. rođendan Rock and Roll Kuće slavnih

The 25th Anniversary Rock and Roll Hall of Fame Concert (2009)

glazbeni | SAD
Redatelj: Joel Gallen

Ocjena: 8.7/10

SADRžAJ

Koncerti za 25. ROĐENDAN ROCK AND ROLL KUĆE SLAVNIH bili su uistinu jedinstveno glazbeno iskustvo, a dvosatni HBO-ov televizijski specijal uključuje mnoge najbolje trenutke s tih dvaju neponovljivih događaja. Koncerti uživo koji su se odvili u Madison Square Gardenu u New Yorku 29. i 30. listopada 2009. slavili su 25. godišnjicu Rock and Roll Kuće slavnih i predstavili umjetnike koji su izvodili svoje pjesme i glazbu koja ih je inspirirala – prateći razvoj žanrova od soula do hard rocka.
Na koncertima su se predstavila najveća imena rock 'n' rolla od 50-ih do 90-ih godina koji su zajedno nastupali u dotad neviđenim kombinacijama kakve se više vjerojatno nikada neće ponoviti.
Na koncertima za 25. rođendan Rock and Roll Kuće slavnih nastupili su Crosby, Stills

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tango Argentino (1992)

    image
    Zamjenivši majku u poslu brige za starce bez socijalne skrbi, dječak se zbližava sa starcem s kojim odlazi provesti nekoliko tjedana na moru. Dječaku je to prvi...
  • Teen Spirit (2018)

    image
    Violet je sramežljiva tinejdžerica koja sanja da pobjegne iz svog malog grada i slijedi svoju strast da pjeva. Uz pomoć mentora, odlazi na lokalno natjecanje u...
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.