poster

Love Made Easy

Love Made Easy (2006)

komedija | Italija, Švicarska, SAD
Redatelj: Peter Luisi

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.3/10

SADRžAJ

Pellini is too small, Mobo a paraplegic, Gilbert a klutz and Gus a loser. But they are about to put an end to this! Gus has fallen in love and his friends are willing to do anything to help him. However, the venture proves to be a lot harder than expected. Not only do they not have a clue about women, they soon find themselves dealing with strippers, babies, secret agents and the Mafia.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sestre i braća (2011)

    image
    Film istražuje odnose četiri sestre i braće koji nisu imali kontakt već duže vreme...
  • Točan odgovor (2011)

    image
    Komedija smještena u svijet natjecateljskih kvizova u čijem je središtu skupina frustriranih akademika koji se prijavljuju na gradski turnir.
  • The Early Bird (1965)

    image
    Norman je pomoćnik koji pomaže u vođenju male, staromodne mljekare kojoj prijeti veća, konkurentna, moderna mljekara. Norman čini sve kako bi svoje mliječne...
  • Tri karte za Hollywood (1993)

    image
    Priča o trojici dječaka koji, opčinjeni magijom sedme umjetnosti, odlučuju pobjeći iz svoje zabite varošice, ništa manje, nego pravo za Hollywood. U isto vrijeme...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.