Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(26 glasova)

SADRžAJ

Nakon veze za jednu noć, upravitelj motela (Steve Zahn) iznenada odlučuje pratiti trgovkinju umjetninama (Jennifer Aniston) po čitavoj zemlji. Ulogu Anistonina bogatoga dečka tumači Woody Harrelson.
"I to se zove ljubav!" romantična je komedija koja prati slučajni susret Mikea Cranshawa (Steve Zahn) i Sue Claussen (Jennifer Aniston). Kad Sue dođe u motel u Arizoni čiji su vlasnici Mikeovi roditelji, zabava koja počne s bocom vina na račun motela ubrzo se pretvara u složeno putovanje diljem zemlje. Mike, sanjar bez cilja, sve nade polaže na putovanje do Sueina ureda u Marylandu, samo da bi na kraju otkrio da ona u svome pomno uređenom životu nema nimalo mjesta za njega. Sue, ukočena i opsjednuta idejom da u životu mora postići nešto vrijedno pamćenja, vraća se svom bivšem dečku Jangu (Woody Harrelson) koji je bogatstvo zaradio na jogurtu. On joj nudi posao voditeljice njegove humanitarne organizacije. No Mike je napokon pronašao nešto za što se isplati boriti i on odlučuje povesti Sue na šašavo, krivudavo, oslobađajuće putovanje na kojem će otkriti da im je možda zaista suđeno da budu zajedno.

Fotografije

I to se zove ljubavI to se zove ljubavI to se zove ljubavI to se zove ljubavI to se zove ljubavI to se zove ljubavI to se zove ljubavI to se zove ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.