poster

Nepobjedivi Iron Man

The Invincible Iron Man (2007)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 5.8/10

SADRžAJ

Veliki bonvivan i kompletni plejboj Tony Stark (Robert Downey Jr.) ujedno je i nenadmašni genijalni inženjer i konstruktor. Za vrijeme prezentacije svoga najnovijeg oružja u Afganistanu, biva ranjen i uhićen, a teroristi žele da opasnu letjelicu stvori upravo za njih. Međutim, Stark od limitiranog materijala uspijeva sebi kreirati čelično odijelo, kojim čak i sprječava očekivanu smrt od gelera koji mu je nakon napada ostao zabijen u prsa. Uz pomoć svoga odijela Stark bježi iz ruku otmičara, a po povratku u Ameriku obznanjuje kako će njegova kompanija prestati proizvoditi oružje. No, vrlo brzo doznaje kako njegov zamjenik Obadiah Stone (Jeff Bridges) ima drugačije planove.

Fotografije

Nepobjedivi Iron Man

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hobit: Bitka pet vojski (2014)

    image
    HOBIT: BITKA PET VOJSKI epski je zaključak pustolovina Bilba Bagginsa, Thorina Hrastoštita i družine patuljaka. Nakon što preotmu svoju domovinu od zmaja Smauga,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.