SADRžAJ

„Ploviba Arktikom“ prati 300 znanstvenika na njemačkom ledolomcu Polarstern, brodu koji je njihov dom i istraživačka baza, zamrznutog u krhku ledenu plohu cijelu godinu. Ekspedicija MOSAiC, koja je planirana 10 godina, odvezla je neustrašivi, međunarodni tim, klimatskih znanstvenika tisuće kilometara daleko kako bi osigurao prethodno nedostižne podatke koji su nam očajnički potrebni da promijenimo naše razumijevanje klimatskih promjena prije nego što se zauvijek izgube. U jednom od najsurovijih okruženja na planetu pratimo opasnosti, drame i izazove s kojima se suočava tim, dok se bore s brutalnom arktičkom zimom u potrazi za odgovorima zatvorenim u morskom ledu, oceanu i atmosferi, omogućujući nam da razumijemo za prvi put kako ovaj dinamični i zagonetni krajolik regulira temperature i klimu diljem svijeta.

TRAJANJE: 68 min

Fotografije

Plovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba ArktikomPlovidba Arktikom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.