Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Kaneda, vođa osvetničke bajkerske bande, pravi pustoš na svom motoru kroz napuštene ulice Novog Tokija. Jedne večeri Tecuo, član bande, naleće na neobičnog dečaka koji je deo vladinog eksperimenta. Pred zapanjenim Kanedom i njegovom bandom, Tecuo i neobičan dečak bivaju odvučeni u vojnu labaratoriju. Kaneda planira da upadne u vojni objekat kako bi spasio prijatelja, ali tamo otkriva da je Tecuo stekao natprirodne moći. U međuvremenu, jedno od dece nad kojima se vrše eksperimenti u specijalnoj dečijoj sobi u okviru labaratorije, predviđa buđenje „strogo čuvane tajne = AKIRE“. Kako bi otkrio više o svojim novoprobuđenim moćima, Tecuo započinje putovanje duboko pod zemlju gde AKIRA spava skriven.

Fotografije

AkiraAkiraAkiraAkiraAkira

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 2067. (2020)

    image
    2067. g., Zemlja je na rubu propasti. Nakon godina što se gotovo ništa nije radilo po pitanju klimatskih promjena, biljni je život izumro i sve je manje kisika a...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.