poster

Sinjar

Sinjar (2022)

drama | Španjolska
Redatelj: Anna M. Bofarull
Cinemax 2 | sutra | 06:00


Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Sinjar istražuje isprepletene živote triju različitih žena – Carlote, europske majke, Hadije, jazidske robinje i Arjin, seksualne robinje koja je postala vojnikinja – koje, nakon što im ISIS uništi živote i obitelji, pronađu svoju sudbinu u osveti.
Sinjar, Irak, 2014. Iznenada dolaze vojnici Islamske države, pucajući iz oružja. Jedan od vojnika, Marc, uhiti mladu Arjin i njezinu obitelj – njezinu majku, Hadiu, koja očajnički pokušava spasiti svoju djecu. Nekoliko mjeseci kasnije, Hadia je sluškinja u kući starca koji je zlostavlja. U to vrijeme Arjin uspijeva pobjeći iz svog zatočeništva. U nadi da će saznati gdje joj je obitelj i vratiti se kući, Arjin će se pridružiti kurdskoj paravojski. Nekoliko mjeseci prije tog susreta u Sinjaru, u Barceloni, mladi Marc priprema doručak za svoju majku Carlotu. Ovo je posljednji put da će biti zajedno. Sljedećeg dana Carlota će otkriti da je Marc napustio zemlju kako bi se pridružio redovima Daesha. Koliko daleko će Arjin, Hadia i Carlota ići da vrate svoje voljene?

Fotografije

Sinjar

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.