SADRžAJ

Celine Dion, međunarodna superzvijezda i jedna od najprodavanijih ženskih izvođačica svih vremena na turnejama je obišla čitav svijet. Sada „Sony Pictures Releasing“ u posebnome programskom odjelu, „The Hot Ticket“, pruža gledateljima priliku da je prate posvuda. Na ograničeno vrijeme, s početkom međunarodne distribucije na početku iduće godine, „Celine: U očima svijeta“ donijet će svjetsku turneju „Taking Chances 2008–2009.“ Celine Dion u kina. Ovaj poseban film daje priliku njezinim fanovima koji su kupili kartu za tu popularnu turneju da još jednom iskuse taj čaroban događaj, iz perspektive koju nijedna karta ne može pružiti.

Fotografije

Celine: U očima svijeta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Laurent Garnier neslužbeno (2021)

    image
    Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas. Film je sniman tri godine i prati...
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Generacija '68 (2016)

    image
    Filmom Generacija '68 autor ispisuje hommage generaciji s kojom dijeli mladenačke zanose i ideju o revoluciji koja će promijeniti svijet, koja će biti realna i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.