SADRžAJ

Nakon što Jason doživi ozbiljnu nesreću na klizanju, njegov odnos s majkom Marlene stavljen je na kušnju. Kad Marlene odluči odvesti Jasona iz Njemačke na rehabilitaciju u kliniku u Švicarskoj, započinje izazovno putovanje puno zapreka.
Kad Marlenein odvažni sin Jason doživi ozbiljnu nesreću, to je prekretnica u njezinu životu. Ozbiljnost Jasonovih ozljeda znači da mu samo posebna klinika u Švicarskoj može pomoći. Marlene odluči odvesti ga onamo čak iz Berlina. Dok ona ima jasan put na umu, Jason čini sve što može kako bi uvjerio svoju majku da se život uglavnom sastoji od obilaznica. Majka i sin bore se između bliskosti i distance, iznevjeravajući svoja očekivanja i neizbježno pokrećući stare sukobe. Marlene je teško obuzdati strah za Jasona, dok se čini da se on ničega ne boji. Kontrast ne može biti veći, a svakim prijeđenim kilometrom neriješeni problem zauzima sve više prostora između njih.

Fotografije

Moj sin

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.