SADRžAJ

Labidi je neuspješan mladi pisac. Dok živi u maloj sobi s cimerom i najboljim prijateljem Aleksejem, dostavljajući hranu na biciklu kako bi preživio, upoznaje studenticu Elisu. Uhvaćen u vrtlogu romanse, ne donosi uvijek prave odluke.
Labidijev stan u Parizu toliko je malen da ima mjesta samo za jedan krevet. Mladi pisac, koji je dosad objavio samo jednu kratku priču, i njegov cimer Aleksej naizmjence spavaju u krevetu i na prostirci za kampiranje pokraj njega. U Lyonu, gdje Labidijeva majka Tunižanka vodi kafić s njegovim ocem, Labidi upoznaje Elisu, studenticu drame pjegava lica, te odmah želi imati sve: pravu ljubav, potpunu predanost i veliko zajedničko useljenje. Ali njegov bankovni saldo daleko je od idealnog. Njegov izdavač čeka njegov prvi roman, ali, uza sve ljubakanje i honorarne poslove, Labidi jednostavno nikako ne napreduje.

Fotografije

Svijet poslije nas

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.