SADRžAJ

Thomas provodi noći u klubovima, a dane u krevetu, sve dok ga njegov otac dr. Reinhard, umoran od njegovih nestašluka, ne prisili da se brine o jednom od njegovih pacijenata, 12-godišnjem teško bolesnom dječaku. Ovaj će susret obojici promijeniti živote.
Thomas (Victor Belmondo) provodi noći u klubovima, a dane u krevetu nakon što je odustao od sveučilišta i živi od očevog bogatstva. Odnosno, sve dok ga njegov otac, dr. Reinhard (Gérard Lanvin), kojemu su dosadile sinove eskapade, potpuno ne razbaštini i prisili da se brine za jednog od njegovih mladih pacijenata. Marcus ima dvanaest godina i živi sam s majkom. Rođen s ozbiljnim urođenim poremećajem, svoje vrijeme dijeli između prihvatnog centra za bolesnu djecu gdje pohađa školu i opetovanih boravaka u bolnici. Ovaj će susret poremetiti njihove živote i promijeniti ih obojicu, dubinski i zauvijek.

Fotografije

Daj mi krilaDaj mi krila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.