SADRžAJ

Claire, ambiciozna mlada žena, naizgled ima sve – novu poziciju u vrhunskoj agenciji za nekretnine i zanosnu novu ljubav. No njezin se život preokrene kad sazna da se zaljubila u ženu svog šefa, zaplevši se u mrežu zlobe.
Clare je imala tešku adolescenciju. Njezina obitelj stradala je u požaru uzrokovanom nemarom stanodavca. Preživjela je svoju prošlost, ali je na tom putu radila pogreške. Izrasla je u bistru i lijepu ženu koja radi na stvaranju druge šanse u životu i izgradnji svjetlije budućnosti. Usred toplinskog vala dogodi joj se slučajan susret koji je namami u vezu s prekrasnom i tajanstvenom Eve. Kako se strasti rasplamsavaju, Clarein mentorski poslodavac nestaje, a ona biva lažno optužena. Clare otkriva goruću istinu da Eve nije ona za koju se predstavlja. Ovaj seksi, napeti triler natjerat će vas da povjerujete Clare kada kaže: "Ljubav je smrtonosnija od vatre; dvostruko je vruća i deset puta razornija."

Fotografije

Toplinski val

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Noćna tarifa (2015)

    image
    Nakon duge dvije godine izbivanja, Britanac Chris se vraća u Pariz namjeravajući obnoviti vezu s bivšom djevojkom Ludivine i otuđenim prijateljem Francuzom,...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Nijedno dobro djelo (2014)

    image
    Terri je odana žena i majka dvoje djece iz predgrađa Atlante. Šarmantan, ali opasan odbjegli kriminalac Colin pojavi se na njezinim vratima tvrdeći da ima...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.