poster

Kineska hakerska vojska

Les nouveaux soldats de la Chine (2022)

dokumentarni | Francuska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 6/10

SADRžAJ

Kada je Microsoft optužio kineske hakere da su uz potporu vlade ušli u njegove poslužitelje kako bi napali najmanje 60.000 korisnika diljem svijeta, malo je tko bio iznenađen. Zabrinutost oko sigurnosti rezultirala je i time da je Huaweiju ograničen ili zabranjen pristup 5G mrežama u zemljama domaćinima, uključujući Ameriku, Ujedinjeno Kraljevstvo i Australiju. Zapadne vođe desetljećima su htjeli vjerovati kako kineski gospodarski rast nije prijetnja drugim zemljama, da će se Kina zadovoljiti time da djeluje samo unutar svojih granica te da će s kapitalizmom rasti i liberalizam. Danas te nade više ne postoje. Vodi se bitka za globalnu tehnološku prevlast. Čini se da su 5G mreže ključne za budući razvoj, a malo koja tvrtka ima tako dobre uvjete da povede tu 5G revoluciju kao Huawei. No do koje bismo je mjere trebali smatrati prijetnjom? Razgovarat ćemo s vodećim stručnjacima iz Amerike, Europe i Kine.

Fotografije

Kineska hakerska vojskaKineska hakerska vojskaKineska hakerska vojskaKineska hakerska vojskaKineska hakerska vojskaKineska hakerska vojskaKineska hakerska vojska

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.