poster

Zelenski, čovjek koji se uhvatio u koštac s Putinom

Zelenskyy: The Man Who Took on Putin (2022)

dokumentarni, biografski | Ujedinjeno Kraljevstvo

Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 7/10
(12 glasova)

SADRžAJ

Novi, 30-minutni profil ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog. Vidjet ćemo njegovu mladost, život prije nego što je postao predsjednik i pokazati kako se nosi s ulogom vođe u napadnutoj Ukrajini.
Donedavni komičar, glumac i zabavljač neočekivano je postao ratni vođa. Za neke je bio politički amater kojemu je pala popularnost. Nisu vjerovali da će se moći nositi sa sve većim napetostima u odnosu s Rusijom. No u posljednjih nekoliko tjedana njegovo beskompromisno stajalište, koje je rezultiralo trenutačnim sukobom s Vladimirom Putinom, preobrazilo je njegov imidž i popularnost, i kod kuće i u inozemstvu. Dokumentarni film istražuje čovjeka koji stoji iza niza revolucionarnih objava na društvenim mrežama i televizijskih nastupa koji su prenijeli prkosni odgovor ukrajinske nacije. Što ga motivira? Kako se iz komičara preobrazio u vođu i koje je sljedeće poglavlje njegove priče?

Fotografije

Zelenski, čovjek koji se uhvatio u koštac s PutinomZelenski, čovjek koji se uhvatio u koštac s PutinomZelenski, čovjek koji se uhvatio u koštac s PutinomZelenski, čovjek koji se uhvatio u koštac s PutinomZelenski, čovjek koji se uhvatio u koštac s Putinom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.