SADRžAJ

Troje prijatelja iz djetinjstva slučajno se nakon dugo vremena sretno na Badnjak u Helsinkiju i noć provedu u karaoke-baru.
Policijski inspektor Matti (51), fotograf Erkki (51) i glumac Rauno (51) prijatelji su iz djetinjstva koji se dugo nisu vidjeli. Slučajno se susretnu na Badnjak u Helsinkiju i noć provedu u karaoke-baru. Između ispijanja pića i pjevanja jedno drugomu govore i radostima i tuzi svojih života i otkrivaju neka bolna iskustva pa čak i unište međusobno prijateljstvo. Kada tajnovita žena uđe u bar, situacija dobije dramatičan preokret.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Poseban odgoj (1977)

    image
    Socijalno-psihološka drama. Pera Antić Trta (S. Štimac) izvrgnut je velikoj sramoti: nezakonito je dijete, ne zna se tko mu je otac, a majka pijanica je u...
  • The Other Mother (2017)

    image
    A divorcee is surprised to learn her ex-husband has suddenly remarried a much younger woman; and even more surprised to discover her dark and treacherous past.
  • Poštanske zagonetke: Od srca (2016)

    image
    Istraga oštećenog pisma mogla bi dovesti do pada važnog uglednika. Ekipa se nakon Valentinova suočava i s osobnim izazovima.
  • Iron Island (2005)

    image
    Some poor people in the Southern coasts of Iran do not have any place to live, and thus, they reside on an old, abandoned ship in the sea. Captain Nemat, their...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.