Ocjena: 9.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRŽAJ

Sniman tijekom nekoliko godina, dokumentarni film donosi priču o obitelji suočenoj s ekstremnim siromaštvom te nadi i nevinosti njihove djece. Što se dogodi kad se ostvare naši najluđi snovi?
Četvero djece obitelji Lopez, u dobi od 6 do 10 godina, živi sa svojim roditeljima na La Chureci, najvećem odlagalištu otpada u Srednjoj Americi. Oni nikad nisu pohađali školu i, za razliku od svojih roditelja, nemaju predodžbu o tome što im sve nedostaje. Smetlište je jedino okruženje koje poznaju. A zatim je jedan dobročinitelj saznao za muke ove obitelji i izgradio im malenu kuću na zemlji od koje mogu živjeti. Djeca po prvi put mogu krenuti u školu, a obitelj ima priliku pobjeći iz beznađa La Churece.
Ali ono što bi svima trebala biti fantastična životna prilika, prerasta u složenu priču o ljubavi, gubitku i spasenju. Dok se obitelj prilagođava novome životu, počeli su ih progoniti demoni iz prošlosti. Majka se osobito teško prilagođava novim uvjetima. Odnosi koji su se na smetlištu činili čvrstima, odjednom su narušeni. A kad se situacija naglo počne odvijati u nepovoljnom smjeru, ugrožena je i budućnost cijele obitelji.

Fotografije

Čiste rukeČiste rukeČiste rukeČiste ruke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • A Nation Soars: Flight Path of Heroes (2017)

  image
  The past and the present come together during the 100th anniversary celebrations of the Battle of Vimy Ridge in Vimy, France.
 • Naša najveća mala farma (2018)

  image
  Dvoje ljudi sa željom da ostvare svoj san i njihov pas krenu na putovanje kako bi svoje živote i svoju zemlju doveli u sklad. Plan im je stvoriti savršen sklad no...
 • Otok vodenkonja (2021)

  image
  Oni su jedinstvene životinje. Na plažama otočja Bijagós u Atlantskom oceanu, uz obalu Gvineje Bisau, nalazimo neobične tragove. Neobični su zato što ih je ostavio...
 • Lagerfeld, the Kaiser of Fashion (2019)

  image
  A biography of the controversial fashion savant, creator of extraordinary fashion show sets, renowned photographer, and author of breathtaking books. Lagerfeld is...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.