SADRžAJ

Prema kultnom romanu Héctora Abada Faciolince, film priča istinitu priču o njegovu ocu, borcu za ljudska prava Héctoru Abadu Gómezu, čovjeku rastrganom između ljubavi svoje obitelji i političke borbe smještene u nasilnu Kolumbiju.
Temeljen na kultnom romanu Héctora Abada Faciolince, „Bit ćemo zaboravljeni“ prikazuje život njegova oca, Héctora Abada Gómeza, istaknutog doktora medicine iz Kolumbije, sveučilišnog profesora i borca za ljudska prava u polariziranom, nasilnom Medellinu 1970-ih i 1980-ih. Obiteljski čovjek nije se brinuo samo za svoju djecu nego i za djecu iz siromašnih slojeva, njegov je dom bio prožet vitalnošću i kreativnošću, rezultat obrazovanja temeljenog na toleranciji i ljubavi. Ništa nije moglo predvidjeti da će užasan rak oduzeti život jednoj od njegovih voljenih kćeri. Ponesen tugom i bijesom, Héctor se posvetio društvenim i političkim uzrocima tog vremena. No medellinsko netolerantno društvo maltretiralo ga je sve dok ga napokon nije ušutkalo.

Fotografije

Bit ćemo zaboravljeniBit ćemo zaboravljeniBit ćemo zaboravljeniBit ćemo zaboravljeniBit ćemo zaboravljeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Solunski atentatori (1961)

  image
  Priča o slavnoj skupini makedonskih terorista koji se protive Osmanskoj represiji na početku 20. stoljeća.
 • Dobri pastir (2006)

  image
  Edward vjeruje u SAD i spreman je žrtvovati sve što voli kako bi ga zaštitio. Kao jedan od osnivača CIA-e, Edward je pun ideala, no s vremenom njegova...
 • Ambasador za Bern (2014)

  image
  Izmišljeni prikaz napada na mađarsko veleposlanstvo u Bernu 1958. Temeljeno na istinitoj priči o posljedicama mađarske revolucije 1956. godine.
 • Car (2012)

  image
  Priča o ljubavi i razumijevanju, smještena u burna vremena neposredno nakon japanske kapitulacije i kraja 2. svjetskog rata. Glavni komadant Japana i okupacijskih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.