poster

Paul Newman - Iza plavih očiju

Paul Newman, Behind Blue Eyes (2021)


Ocjena: 7.0/10

SADRžAJ

Njegova muževnost, inteligencija, ljepota i, dakako, nevjerojatna boja očiju, obilježile su život Paula Newmana. Iznerviran neprestanim isticanjem njegovog neupitnog seksepila, glumac je učinio sve da promijeni sliku o sebi kao zavodniku. Međutim, čak i u ulogama negativaca, osvajao je publiku diljem svijeta.
Boreći se protiv stereotipa i holivudskih klišeja, nikada se nije bojao izreći svoje mišljenje. Početkom 1950-ih upisao je Actors Studio i glumio u više od 60 filmova radeći s nekim od najpoznatijih redatelja u povijesti filma. Iako relativno nezamijećena, njegova redateljska karijera, tijekom koje je režirao desetak filmova, odražava raznolikost i bogatstvo njegove umjetničke vizije.
Skroman, povučen, tajnovit i odlučan zaštititi svoju privatnost, Newman je skrivao privatni život od očiju javnosti i često se humorom distancirao od medijskog ludila. Pogledat ćemo njegove filmove, njegove strasti, njegove političke stavove i bitke kako bismo saznali nešto više o životu i osobnosti glumca, obiteljskog čovjeka i filantropa koji se krije iza plavih očiju.

TRAJANJE: 52 min

Fotografije

Paul Newman - Iza plavih očijuPaul Newman - Iza plavih očijuPaul Newman - Iza plavih očijuPaul Newman - Iza plavih očijuPaul Newman - Iza plavih očiju

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.