poster

Sad sam velik

Classical Baby (2005)

Redatelj: Amy Schatz

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 8.7/10

SADRžAJ

Ingeniozno osmišljen kako bi upoznao malu djecu s remek-djelima klasične glazbe, slikarstva, plesa i poezije, SAD SAM VELIK serija je čiji svaki dio slavi radost i čudo umjetnosti kroz otkačenu animaciju.
Lijepa umjetnost ima univerzalnu privlačnost koja pruža priliku za kovanje međugeneracijskih veza. SAD SAM VELIK serija je čiji se svaki dio usredotočuje na jedan klasični oblik umjetnosti: ples, likovnu umjetnost, glazbu i poeziju. Svaki animirani program prepun je privlačnih melodija, sjajnih boja i zabavnih animiranih likova koji privlače bebe i malu djecu, kao i poznatih glazbenih komada, cijenjenih umjetničkih djela i raznovrsnih plesnih stilova koji potiču odrasle da podijele svoju ljubav prema umjetnosti s nekim posebnim djetetom. GLAZBA ZA DJECU predstavlja glazbena remek-djela različitih umjetnika kao što su Bach, Mozart, Villa Lobos i Bart te predstavlja lepezu njihovih uradaka od velikih orkestralnih djela do opere i intimne komorne glazbe.

Fotografije

Sad sam velik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Barbie u priči o sireni 2 (2011)

    image
    Barbi u ulozi Marise zabavne i moderne prvakinje u surfanju, koja je ujedno i očaravajuća princeza sirena spremna je da se ponovo popne na dasku za surfovanje. U...
  • Rodri (2012)

    image
    Rodrigo hasn't worked in eight years. He'll be 47 soon.
  • Barbie i tajna vrata (2014)

    image
    Alexa je vrlo sramežljiva princeza iz suvremenog kraljevstva. Ona otkrije tajna vrata koja vode u čarobnu zemlju...
  • Barbi u ružičastim cipelama (2013)

    image
    U čarobnoj avanturi Zaigraj se Barbie u kojoj ona sada igra ulogu Kristyne balerine koja je obuzeta svojim častoljubivim snovima! U tom trenutku, kako Kristyn...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.