SADRŽAJ

U rujnu 1943. trebalo je spasti jednog savezničkog oficira koga su esesovci uhvatili i koji je znao neke važne vojne tajne. Grupa aktivista, radnika beogradske fabrike šećera i željezničke stanice, upušta se u neravnopravnu borbu s okupatorom. Ali, nepredviđene teškoće dovode je, uprkos njene hrabrosti i upornosti, u teške moralne dileme: činiti krajnje napore i žrtve da bi se jedan čovjek spasao ili žrtvovati njega kako bi se spasli mnogobrojni drugi životi.

Fotografije

Operacija "Beograd"Operacija "Beograd"Operacija "Beograd"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Propast (1999)

  danas
  image
  U Budimpešti, dvoje Amerikanaca zajedno sa lokalnom devojkom pokušavaju da pobegnu komunistima koji su im za petama...
 • Taj Mahal (2015)

  danas
  image
  Studeni 2008. Jedne večeri, dok su joj roditelji vani na večeri, 18-godišnja Louise zaglavi u sobi Taj Mahal „Palace Hotela“ u Mumbaiju za vrijeme terorističkog...
 • The Midwife's Deception (2018)

  danas
  image
  Jina, a midwife, is a dream come true for 7-month pregnant Sara. Sara eventually suspects that Jina may have ulterior motives.
 • Manny Dearest (2017)

  danas
  image
  When single mother Karen hires Alex, a male nanny, she does not realise that he has other plans and wants her family to be his own.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.