SADRžAJ

Ispunjena i voljena dr Hilari Spenser poznata je pod nazivom „Anđeo istočnog krila“ zbog načina na koji se odnosi prema svojim pacijentima. Jedan pacijent, Gregori Lipton, meša saosećanje sa obožavanjem i postaje opsednut, spreman da učini sve što je potrebno da ispuni svoju pogrešnu viziju njihove zajedničke budućnosti.

Fotografije

Smrtonosni pacijent

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Dobrodošli kući (2018)

    image
    Triler. Par provodi vikend u iznajmljenoj vikendici u Italiji kako bi pokušali popraviti svoj odnos, no uskoro postanu žrtve mračnih planova vlasnika kuće...
  • Is There a Killer in My Family? (2020)

    image
    Carly, and her husband Kevin take a vacation at a historical mansion. Kevin thinks it will be a chance for them to reconnect, but she has other plans.
  • Noćne životinje (2016)

    image
    Drugi film slavnog modnog dizajnera Toma Forda stiliziran je spoj romanse i noir-trilera u čijem su središtu bivši supružnici, Susan i Edward. Susan je vlasnica...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.